Tappskons dag

Vaknade trött & orkeslös idag efter en natts vridande & vändande - armen som värker!!

Började med att rida Hibbe på banan. Gick sådär måste jag säga, han tyckte nog att det va väldans jobbigt idag... Har gått o strosat lite väl många dagar i skogen! Va vrång & argsint till en början men vi lyckades tillsammans reda ut det & ridpasset avslutades kanon! Det vanliga arbetet, övergångar, tempoväxlingar, öka/minska volten...

Red även Penini på banan. Trots hennes "dåliga" högersida kändes hon riktigt riktigt fin. Samma arbete med henne som med Hibbe.

Gjorde stallet med Jennys & Sandras hjälp - ja som vanligt :)! Vad skulle jag göra utan dom???

När stallet va klart va det dags för Sandra/Jimbo & Jenny/Cicada att rida lektion. Idag fick de arbeta med den lätta sitsen i samtliga gångarter & övergångar :) Tror att det va två trötta tjejer som klev av sina väl genomarbetade hästar!

Apache ägare här & myste med honom.

Fick besök av 2 st "barndomskamrater" (ja, ja de är lite äldre än jag...) som iaf en av dom va sugen på att börja rida igen. Lektion inbokad fredag :)!

WP & Sigill fick vila idag, WPs dojjor sitter löst så de klapprar & Sigill tappat en framsko i hagen idag.

Red Sangria på banan (dressyrsadeln idag) Arbetade mkt med takten. Kändes superfin i traven. Det stärkande arbetet fortsätter med damen :) På slutet tappade även hon en framsko....!

Tur att hovslagaren kommer onsdag & torsdag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0