Torsdag

Även torsdagen va en mkt hektisk dag för Jenny, Sandra & mig!

Började morgonen med att rida Sangria på banan. Arbetade med trav/galoppbommar, korta/länga galoppsprången, övergångar, studs. Gick super!

När Sandra & Jenny kom for vi till 2 & 3 årshingstarna & hämtade Salto, Musse, Apache & Holland. Samtliga väldigt snälla både att lasta & köra.

Alla 4 killarna blev verkade idag - gick kanoners!

När de stora killarna va klara åkte vi ut till 1 årshingstarna & verkade dom i hagen, även dom skötte sig suveränt!

Till sist va det dags för 1 årsstona :) Dessa 3 flickor skötte sig super!!!

Tyvärr fick vi problem med Musse när hingstarna skulle tillbaka till betet så Apache fick göra honom sällskap ytterligare ngr timmar i stallet. Holland & Salto åkte tillbaka på eftermiddagen. Då tiden inte räckte till för att traggla med Musse fick de stå kvar tills Daniel & Krille kunde hjälpa oss.

Åkte på träning med WP. Gick inte alls så så va det med den saken.... Besviken & ledsen for vi hem & pysslade om "lilla" stjärnan hemma!

Tillsammans hjälptes vi åt att lasta Musse, nu gick det alldeles utmärkt att låta sig lastas & åka "låda". Kan det bero på att han fick åka finsläp denna gång??? Antar att han har lite klaustrofobi & vill ha det stort & ljust omkring sig o det är allt annat i ett Värmlandsvagnen :( Men Startrailer gillade han!

När alla hästarna kommit in för dagen åkte jag & Krille & hämtade silage.

Puh, en tuff dag är till ända & tröttheten har slagit rot i min kropp!

Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0