Pilot

Flygplanspilot, helikopterpilot, stridspilot, självmordspilot, testpilot o Pilot... Med Pilotblod i ådrorna kan de nog bara vara på ett sätt!?

Sigill 2003

Poet 996
- King MarcoPoet 996

Pomme Royal 892 Moatjé 23117
Pilot 410084174 Ircos Pride 10608 Mowgli 637 Racine
Pilatus Gratia Irco Marco Ida Moor xx   Marlon xx Nizza H Racot Emilie


Dreamflower II
2004
Dream of Heidelberg - PabloPablo 973 e. Pilot   u. Monic e. Matrox - Lancelot


Idag va det så dags igen... Denna gång va det "Blomman" som stod för äventyret! Kvickt upp i luften o en snabb helomvändning o vips så stod jag på fötterna brevid! Denna dam är dock något mer "sansad" så hon stannade när hon kände att jag fortfarande höll i tygeln, tack o lov! Avsittningen va så snabb o snygg att Sandra trodde jag hoppat av eftersom Blomman va "lite på tårna"... Minst sagt! Skam den som ger sig, efter många om o men så ledde både jag o Sandra ut våra spralliga hästar i skogen! Därefter fick de jobba som aldrig förr över stock o sten, svettiga tog vi oss lugnt o stillsamt tillbaka till stallet.

Penini o Cicada på lugn, väldigt lugn joggingtur i skogen idag. Båda lite ömfotade :( Cicada får sulor o Penini får skor på onsdag så då får vi hoppas på att de njuter mer av våra härliga skogsrundor!

Hibbe fick dagen o regnet till ära göra ett pass på ridbanan, inte vanligt!!! Han verkade dock trivas bra med uppgiften o gjorde övningarna riktigt bra!

Sigill vilodag idag.

Lite lugnare i lösdriften hos de stora grabbarna - de verkar ha hittat sina platser när det gäller utfodring!

Småkillarna va på gott humör. Tom lilla Nazze som är lite osäker på oss människor kom fram o nosade o åt ur handen idag igen, framsteg framsteg :) Hoppas på att snart kunna sätta på honom en grimma så att vi kan verka den lillas hovar.

Nu är det kontorskväll som gäller, fakturor fakturor mina vänner...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0